Over Lampenboer

Lampenboer.nl is een vergelijkingssite. Met dit concept ben je inmiddels vast wel bekend. Lampenboer richt zich echter enkel op lampen. Door onze eenvoudige lampenvergelijker te gebruiken weet je in één oogopslag wat de goedkoopste en beste lamp is! Wij werken onafhankelijk, van Lampenboer krijg je dus een onafhankelijk advies. Wil je lampen vergelijken? Bekijk dan altijd eerst Lampenboer.nl.

Vergelijkingssite Lampenboer

Inmiddels zijn er niet alleen veel showrooms waar we lampen kunnen bekijken, maar het stikt ook van de online aanbieders. Een lamp (met armatuur) is vaak een investering, die je niet elke dag doet. Daarom wil je zeker weten dat je de juiste lamp kiest, voor een voordelige prijs! Daar helpt lampenboer bij.

Soorten lampen vergelijken

Op Lampenboer.nl kun je allerlei soorten lampen vergelijken. Je wist misschien al dat er diverse energiezuinige lampen zijn, zoals LED-lampen, spaarlampen en halogeenlampen. Daarnaast is het belangrijk voor welke plek je lamp bedoeld is. Zoek je een nachtlampje? Een hanglamp? Of een lamp voor buiten? Al deze verschillende soorten lampen kun je vergelijken op Lampenboer.nl.