LED Lampen

Het is op dit moment misschien wel een van de meest populaire soorten lampen, de LED lampen. Ze zijn laag in energie verbruik en hebben talloze toepassingen. Zo worden ze gebruikt in bedrijfsmatige verlichting, sfeerverlichting, straatverlichting en zelfs discotheek verlichting. Ontdek de mogelijkheid van LED lampen in het artikel over ledlampen hieronder! Bent u opzoek naar LED Lampen? Klik dan op de functie lampen vergelijken in het menu.

Spaarlampen

Een andere categorie uit de soorten lampen, zijn de spaarlampen! Spaarlampen zijn nog steeds mateloos populair. Ze bieden een grote energiebesparing ten opzichte van halogeenlampen en gloeilampen. De spaarlamp zorgt voor een gezellig en warm licht in huis, alleen wordt er minder energie verbruikt. De spaarlamp vind haar toepassing vooral in huis, en dient als decoratief licht. Meer informatie over spaarlampen vindt u in het artikel spaarlampen.

TL Lampen

TL lampen zijn de bekende buizen die meestal wit licht afgeven. TL lampen zijn praktische lampen die, nadat ze opgestart zijn, erg energiezuinig zijn. Een tl lamp is dan ook gemaakt om langdurig te branden. Er komt een verdeeld en helder licht vanaf dat uitstekend is om bij te werken. Het licht kan echter wel als sfeerloos worden ervaren, omdat het erg wit van kleur is. Meer informatie over TL-lampen vind u in het artikel TL lampen hieronder.

Halogeenlampen

Een halogeenlamp is een populaire lamp in de hedendaagse verlichting. Deze populariteit komt af van het warme licht dat afgegeven wordt. Een halogeenlamp zorgt voor veel sfeer en is daarom ook erg populair in woonkamers, horeca en etalages. De lamp brand door een samenstelling van gas en gloeidraad. Bekijk de functie lampen vergelijken om een kijkje te nemen in het enorme aanbod van halogeenlampen. Voor meer informatie over halogeenlampen kunt u een kijkje nemen in het artikel Halogeenlampen.